|
|
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Downloads: 290
Uploads: 740
Tesekkür: 18
56 Mesajina 84 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Catia Temel Eğitim Seti
Türkçe olarak olarak hazırlanmış piyasada yer alan tek Catia öğrenebileceğiniz eğitim cd'sidir.Piyasada yer alan ingilizce eğitim cdlerinin aksine cadbankasi.com tarafından Türkçe olarak hazırlanmıştır.Tüm desteği cadbankasi.com tarafından sağlanmaktadır. CD içinde yer alan bilgiler aşağıdadır.Catia öğrenmek isteyenlerin izleyerek,okuyarak ve örnek çizimleri alıp çizerek rahatlıkla temel seviyede bir Catia kullanıcısı olabilirler. Kargo ile adresinize 2 iş günü içerisinde ulaşacak olan bu döküman arşivi ile Catia ile bilgi aramanıza gerek kalmayacaktır. CD İÇERİSİNDEKİLER 1-Catia kullanıcı Arayüzü 2-Dökümanların Açılması 3-Dökümanların kaydedilmesi 4-Nesne seçme yöntemleri 5-Görüntüleme (tel kafes,izometrik vb) 6-Pan,zoom,döndürme yapma 7-Pad ve pocket komutu kullanımı örneği 8-Shaft ve groove komutu ile örnek kullanım 9-Loft ve removed loft komutu kullanımı 10-Hole komutu ve örnek kullanım 11-Fillet (köşe radüsü) yapmak 12-Chamfer,shell,thickness komutları ve kullanımı 13-Mirror komutu kullanımı 14-Ağırlık hesabı yapılması 15-Parçaya malzeme atama 16-Kalıp ayırma,kalıptan parçayı çıkarma (remove komutu) 17-Yüzey bazlı komutlar (extrude,instersect) 18-Split komutu ile parçayı kesme 19-Katı modelden görünüş çıkarma 20-Kesit alma 21-Kesit görünüşü ölçülendirme 22-Parçanın görünüşünü çıkarıp ölçülendirme Bu seti satın almak için lütfen bizimle temasa geçiniz. 29.00 TL bardas@gmail.com
|
| Sponsored Links |